...

Förlåt för den sämsta uppdateringen. Det har hänt lite privata saker och jag måste tyvärr åka iväg en sväng! Så vi hörs imorn istället,

Kontakta mig?

Vill du kontakta mig på något sätt eller kanske snacka live?
Skicka då ett mail eller lägg till
[email protected]

Glad..!

Kom nyss hem och gjorde denna upptäckt!



Dock ligger jag långt ner, men med er hjälp ska vi nog ändra på det!

Har för övrigt kommit hem från ebba! Det var så att jag var tvungen att sticka förut till david, eftersom jag totally hade glömt att vi skulle träffa ebba & dom idag! Men iaf, vi åkte dit och kolla film och den sög verkligen. The mist hette den? ahah så sämst. Är astrött nu, så ska gå & lägga mig, imorn kommer ***** antagligen!

Header byte..

jag var tvungen att ta bort den förre headern eftersom den såg förj*vlig ut. Så jag bytte till den här sålänge, där det ser ut som jag inte har nåt hår på huvet! Smart va? haha, nej men det blev bättre iaf.

Dagens fråga

Dålig dag.

Alla kan väl ha dåliga dagar.. eller? Vaknade nyss iallafall och känner mig huuur sjukt trött som helst. Sur är jag också, för jag har ju sovit bort halva dagen! Haha, jag hade ställt tre väckarklockor till imorse, men på nåt sätt så vaknade jag endå inte.. jag är ett sovande monster.

Ska fixa iordning mig och sen blir det massa uppdatering! ja lovar.

Filmmys + årets killblogg 2009!

..score!



..SCORE, igen!
klämm ur er ett litet grattis vava?;)



En bra start på det nya året ser ut såhär!

Oj vilken härlig nyårsnatt..

Igår va helt galet kul. Drog till sune vid åtta och drack glögg & kolla film! Sen kom emma och vi dampade loss ordentligt, tog kort och massa. Vi fick för oss att vi skulle ner till stan till tolv, så på med jackorna och ut i minst 20-? Hm, fyf*n va kallt det var, iallafall, vi kom ner till stan där hela gymnasiet stod tror jag? Det var heelt sjukt mysigt iallafall, även fast folk bråkade och försökte sparka sönder skyltfönster?haha. Nån sköt raketer på torget med, så den drog rätt in i väggen till ett bostadshus, SCORE säger jag bara! ahaha.

vid typ ett försökte vi få tag på en taxi, men det faila totalt, så jag fick gå hem som en low clas människa :(

bilder kommer!

Årets blogg 2009

Ohyes emobloggen är med som årets killbloggare 2009!
Se nu till att gå in och rösta på mig
HÄR!



hoppas ni har haft en bra nyårskväll! ;)